VOLG ONS OP   

Zoek naar producten

Privacy en Cookie Policy

Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens hanteert  Young Again het Privacyreglement.

Al uw rechten zijn in dit reglement vastgelegd zoals het recht van kennisneming van de opname van gegevens, het recht om deze opgenomen gegevens in te zien, het recht om deze gegevens indien nodig te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen.


Wet bescherming persoonsgegevens

Wet bescherming persoonsgegevens bepaalt dat uw persoonlijke gegevens alleen mogen worden gebruikt voor het doel waarvoor zij zijn aangevraagd en dat ze alleen onder ogen komen van de mensen voor wie ze bestemd zijn. De wet geeft u het recht om de over u opgenomen gegevens in te zien, te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen en na te vragen aan wie de gegevens zijn verstrekt. U kunt de geregistreerde gegevens via uw persoonlijke pagina inzien en wijzigen.


klantenbestand

De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in het Young Again klantenbestand. In dit bestand worden ook de gegevens opgenomen die noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van de bestellingen, zoals bestel-, bezorg- en betalingsgegevens. Het klantenbestand wordt gebruikt voor de uitvoering en afwikkeling van de bestellingen.  Young Again zal op geen enkele wijze uw gegevens aan derden ter beschikking stellen.

 

Young Again maakt bij het aanbieden van haar elektronische diensten gebruik van 'cookies'.


Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine bestanden die jouw voorkeuren tijdens het surfen onthouden en opslaan op je eigen computer. Een cookie slaat niet je naam, niet je adres, niet je leeftijd en ook andere persoonlijke gegevens weet een cookie niet. Ze onthouden alleen je voorkeuren en je interesses op basis van je surfgedrag. Cookies kunnen dus NOOIT gebruikt worden om privegegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze je computer niet infecteren met een virus of trojan. ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:
Consumentenbond: 
Wat zijn cookies?
Consumentenbond: Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: Cookies verwijderen
Consumentenbond: Cookies uitschakelen


Waar gebruiken wij cookies voor?

De webwinkel

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen
en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze
website negatief aantasten.

Social media

Op onze website staan buttons om webpagina’s te kunnen promoten ('liken') of delen ('tweeten') op sociale netwerken als Facebook en Twitter.
Deze buttons werken met stukjes code die van Facebook en Twitter zelf afkomstig zijn. Met deze code worden cookies geplaatst,
wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook en van Twitter om erachter te komen wat zij met uw (persoons-)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. Deze privacyverklaringen kunnen regelmatig wijzigen.

De informatie die deze bedrijven kunnen verzamelen, wordt door Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn overgebracht naar en opgeslagen op servers
in de Verenigde Staten. De vier genoemde diensten zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel.
Dit betekent dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.


U kunt uw browser zo instellen dat u bericht krijgt dat een cookie wordt geplaatst of dat het verzamelen van cookies niet mogelijk is. U kunt dan echter niet van alle mogelijkheden van de site gebruikmaken.

Hoe kan ik de cookies uitzetten?

Het uitschakelen van cookies moet je op elke computer opnieuw doen waar je achter gaat zitten. ook als je meerdere browsers gebruikt op dezelfde PC moet je dat per browser regelen. Bekijk de uitleg om cookies uit te zetten voor de meeste gebruikte browsers.
 

Cookies aan of uitzetten in Internet explorer

Kies in het menu voor de optie 'Extra' (of 'Tools') en vervolgens de optie 'Internet Opties' ('Internet Options').
Klik op het tabblad 'Privacy'.
De instelling waarmee de meeste sties werken is Medium.
Onder de knop Advanced kunt u de gedetaileerd opties zelf opgeven.

Cookies aanzetten/uitzetten in Firefox

Kies in het menu voor de optie Extra (of Tools) en daarna Opties (Options).
Klik op het tabblad Privacy
Onder de optie 'Cookies' kunt u de optie 'Cookies van websites accepteren' aanvinken of uitvinken.

Cookies aanzetten/uitzetten in Google Chrome

Klik op het gereedschap icoon
Kies voor Opties
Kies op het tabblad Geavanceerde opties voor Instellingen voor inhoud
Op het tabblad Cookies kunt u vervolgens de eerste (aanbevolen) opties kiezen.

Cookies aanzetten/uitzetten Safari (Mac)

Kies de optie 'Safari'in het menu
Kies de optie 'Voorkeuren'.
Kies het tabblad 'Beveiliging'.
Onder 'Accepteer Cookies' kunt u de Cookies aanzetten of uitzetten.


De domeinnaam waaronder de cookies worden opgeslagen is youngagain.nl. De geldigheidsduur van de cookies varieert van de lengte van
uw bezoek tot ongelimiteerd. Youngagain verzamelt geen persoonsgegevens via cookies.

 

Copyright
Youngagain © 2017
Bekijken Mobiel / Standaard