VOLG ONS OP   

GREENS ACTIE
Zoek naar producten

Mineral Pro Boost

Mineral Pro Boost
Model: MINERAL PRO BOOST
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €25,95
Excl. BTW: €23,81

Bij afname van 3 stuks is de prijs per stuk €22,05
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Voorkomen is beter dan breken:

Mineral Pro Boost is een effectief supplement voor ondersteuning van gezonde botten.

Ten onrechte wordt aangenomen dat botontkalking (osteoporose) ontstaat door gebrek aan calcium. Dat is niet waar. Onze voeding bevat eerder te veel dan te weinig calcium. Met name zuivel. Toch komt botontkalking in westerse landen het meeste voor.

Botontkalking ontstaat omdat het lichaam door gebrek aan vitamine D3, magnesium en andere belangrijke hulpstoffen calcium uit voeding niet goed kan omzetten in nieuw botweefsel. Dat geldt vooral voor de calcium uit melk en anorganische calciumsupplementen van de drogisterijketens.

FARMACEUTISCHE MIDDELEN TEGEN BOTONTKALKING WERKEN NIET EN ZIJN GEVAARLIJK

Farmaceutische middelen zijn behalve ineffectief tegen botontkalking slecht voor de gezondheid. Er is afdoende bewijs dat ze bij langdurig gebruik juist de oorzaak is van spontane botbreuken omdat het niet alleen de afbraak van oude botcellen maar ook de aanmaak van nieuwe botcellen stillegt. In de VS is de maker van dit middel inmiddels voor honderden miljoenen dollars aangeklaagd door ex-gebruikers.

VERZURING IS EEN VAN DE BELANGRIJKSTE OORZAKEN VAN BOTONTKALKING

Door het Westerse dieet, met een overdaad aan eiwit, suiker en vet, verzuurt het lichaam. De pH-waarde daalt en er ontstaat acidosis (chronische verzuring). Het lichaam wil die overtollige zuren kwijt maar kan dat alleen door ze aan mineralen als calcium te binden en ze via de nieren uit te scheiden. Die calcium wordt hoofdzakelijk onttrokken aan de botten waardoor botontkalking verder toeneemt.

MINERAL PRO BOOST WORDT VOORAL GEBRUIKT IN COMBINATIE MET ALGAECAL COMPLEX VOOR EEN OPTIMALE WERKING

Als u, nadat u 's ochtends uw dagelijkse dosering AlgaeCal Complex heeft genomen 's avonds Mineral Pro Boost neemt, dan voorziet u uw lichaam van de optimale hoeveelheid calcium en mineralen waarvan u zeker weet dat ze ook door het lichaam worden opgenomen. Samen met AlgaeCal Complex is Mineral Pro Boost de meest effectieve combinatie die u kunt nemen voor het behoud van sterke botten.

Inhoud:

90 plantaardige capsules

Dit product bevat geen chemische of sythetische toevoegingen, gluten, conserveringsmiddelen, suiker of zout. Het is geschikt voor vegetariërs.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
 
Raadpleeg voor gebruik uw arts in geval van twijfel, ziekte of medicijngebruik.
 
Allergeneninformatie:bevat geen allergenen.
 
Klik op het label voor meer informatie.
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Copyright
Youngagain © 2019
Bekijken Mobiel / Standaard