VOLG ONS OP   

GREENS ACTIE
Zoek naar producten

Krill Olie

Krill Olie
Model: Krill Olie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €34,95 €27,95
Excl. BTW: €25,64
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Nieuw nu 90 capsules!

De meest superieure bron van EPA en DHA uit Omega-3 met natuurlijke astaxanthine

 
Wat is krill?
 
Antarctische krill is een garnaalachtige zeediertje dat bijzonder rijk is aan omega-3 vetzuren. Maar anders dan bij vette vis, waar de vetzuren EPA en DHA ingebouwd zitten in de triglyceriden, zijn de vetzuren bij krill ingebouwd in de fosfolipiden. Dat zorgt voor een sterk verbeterde opname in het menselijk lichaam  waardoor de gezondheidseffecten van krillolie opmerkelijk beter zijn dan die van gewone visolie..
 
Krill olie levert in synergie met antioxidanten de meest bio-actieve essentiële vetzuren fosfolipiden en choline. Het is kortweg de beste en meest effectieve Omega 3 die we kennen.
 
Fosfolipiden vormen samen me tcholesterol de wand van alle cellen in ons lichaam. De binding van vetzuren uit krill olie aan fosfolipiden zorgt er voor dat de omega-3 verzuren uit krillolie in tegenstelling tot omega-3 uit triglyceriden onverteerd kunnen worden opgenomen. Hierdoor blijft de fosfolipidenstructuur gekoppeld aan EPA en DHA als drager, ooki weer bijdraagt aan een vele malen betere opname.
 
Krill olie garandeert een sterk verbeterde opname van EPA/DHA    
 
Dat  vetzuren uit krillolie zeer goed worden opgenomen blijkt o,a, uit een vergelijkende, dubbelblinde studie uitgevoerd bij 48 mannen tussen 20-45 jaar. Ze  werden onderverdeeld in vier groepen. Per groep kregen de deelnemers gedurende 115 dagen 120 mg EPA+DHA, maar in verschillende vormen: gewone visolie, ethylesters, een krill-imitator en krillolie. Uit vergelijkende bloedtesten bleek duidelijk dat de omega-3 vetzuren uit krillolie vele malen beter in het lichaam werden opgenomen dan de vetzuren uit visolie of ethylesters. 
 
Krill olie ondersteunt de hersenen en verbetert de concentratie
 
Krillolie is rijk aan choline, een voorloper van de stof acetylcholine, die onmisbaar is voor het doorseinen van zenuwprikkels die de spieren, de slaap, het concentratievermogen en het geheugen controleren.
 
Krill olie bevat bijzonder krachtige antioxidanten.
 
Krillolie bevat een groot aantal antioxidanten, waaronder astaxanthine (flavonoïden uit de zee), zink, vitamine A, vitamine E en vitamine D.
 
De antioxidatieve werking van krillolie is
 
-  300 x sterker dan vitamine E
-  47 x sterker dan gewone visolie
-  34 x sterker dan Co- enzym Q10
-  6,5 x sterker dan lycopeen
 
Deze krill olie wordt op milieuvriendelijke wijze en bij lage temperaturen geproduceerd uit krill die in de schone wateren rond Antarctica wordt gevangen. Dankzij de sterke antioxidatieve werking van de astaxanthine worden EPA en DHA optimaal beschermd tegen oxidatie.
 
Inhoud
90 softgels van 500 mg.
 
Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
 
Raadpleeg voor gebruik uw arts in geval van twijfel, ziekte of medicijngebruik.
 
Allergenen: krill olie wordt uit schaaldieren gewonnen. Gebruik dit product niet als u allergisch bent voor schaaldieren.
 
 
 
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags: Krill Olie
Copyright
Youngagain © 2019
Bekijken Mobiel / Standaard