VOLG ONS OP   

Zoek naar producten

Sleep Pack

Sleep Pack
Model: Sleep Pack
Beschikbaarheid: Niet in voorraad
Prijs: €39,95 €32,95
Excl. BTW: €30,23

Bij afname van 3 stuks is de prijs per stuk €28,80
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Sleep Pack

Snakt u naar een goede nachtrust? 

Het centrale zenuwstelsel regelt de balans tussen de rust- & herstelmodus en de actieve modus van ons lichaam. Wanneer deze balans wordt verstoord, dan komt het stresshormoon cortisol vrij.

Langdurige blootstelling aan stress brengt de nodige gezondheidsrisico’s met zich mee. En hoewel een goede nachtrust deze disbalans en risico’s kan opheffen, ondermijnt stress juist een gezonde slaap

Het gevaar van een aanhoudend slaaptekort ligt hiermee op de loer. Uit eigen ervaring met de gevolgen van chronisch slaapgebrek en de zoektocht naar een effectief, natuurlijk hulpmiddel besloot Guus met een team van experts een natuurlijke formule samen te stellen: het Doctor Pill Sleep Pack.

Ingredienten Sleep Pack:

  • Choline
  • Valeriaan
  • Magnesium
  • California Poppy
  • Passiebloem
  • GABA
  • Melatonine

Neem minimaal 30 minuten voor het slapen gaan één of twee tabletten in met een glas water. Belangrijk is om minimaal drie uur voor het slapen gaan geen koffie en / of alcoholische dranken meer te nemen.

Dankzij de effective formule is één capsule al voldoende voor een goede nachtrust. Sleep Pack is absoluut niet verslavend en er zijn geen nare bijverschijnselen. Bestel nú voor de introductieprijs van €39.95 voor €32,95 (bij normaal gebruk voldoende voor 2 maanden) en maak vandaag nog een einde aan die slapeloze nachten en vermoeidheid door gebrek aan slaap.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags: Sleep Pack
Copyright
Youngagain © 2020
Bekijken Mobiel / Standaard