VOLG ONS OP   

Zoek naar producten

Healthy Cholesterol

Healthy Cholesterol
Model: Healthy Cholesterol
Beschikbaarheid: Niet in voorraad
Prijs: €29,95 €22,95
Excl. BTW: €21,06

Bij afname van 3 stuks is de prijs per stuk €19,95
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

NIEUW! Een 100% natuurlijk supplement voor een normaal cholesterolniveau

De bijsluiters van farmaceutische cholesterolverlagende middelen waarschuwen voor schadelijke bijwerkingen.  De Cholesterolformule van Young Again is een natuurlijk alternatief dat is samengesteld uit plantaardige stoffen die elk hun waarde hebben bewezen. Deze formule kent bovendien geen enkele schadelijke bijwerking.


Cholesterol komt in twee soorten: LDL-cholesterol en HDL-Cholesterol. Het laatste is de goede vorm die het lichaam nodig heeft om bijvoorbeeld  nieuwe cellen te bouwen. De eerste is de boosdoener. Het is dus zaak om het HDL-cholesterol op peil te houden en tegelijkertijd het LDL-cholesterol op een veilig laag niveau te houden. De Young Again Cholesterolformule helpt hierbij.

De Healthy Cholesterol Formula is samengesteld uit de volgende natuurlijke ingrediënten:

Beta Sitosterol - is een klinisch bewezen natuurlijk hulpmiddel. Plantaardige Beta Sitosterol wordt aan bepaalde dieetmargarines toegevoegd om de claim te kunnen maken dat ze cholesterolverlagend werken. Op zich is dat zo maar de positieve effecten worden goeddeels teniet gedaan door de schadelijke transvetten die nog steeds in margarines aanwezig zijn.

Beta Glucan - wordt door de Amerikaanse FDA en de EFSA officieel erkend als middel om de cholesterolspiegel gezond te houden.

Policosanol - er zijn meer dan 60 studies gepubliceerd die aantonen dat policisanol effectief is bij het behoud van een gezonde cholesterolspiegel.

Knoflook extract – een groot aantal onderzoeken toont aan dat knoflook een positief effect heeft op de cholesterolspiegel. Bovendien helpt knoflook extract om de aderen schoon en soepel  te houden.

Cayennepoeder – dagelijks gebruik van cayennepoeder verlaagt het LDL-cholesterol- en triglycerideniveau (een andere vorm van vet in het bloed). Cayennepoeder helpt bovendien bij een goede doorstroming van het bloed..

Niacinamide – (ook bekend als vitamine-B3)

Bronnen:
*Grundy SM, Ahrens EH Jr, Davignon J. The interaction of cholesterol absorption and cholesterol synthesis in man. J Lipid Res 1969;10:304-15
Janikula M. Policosanol: a new treatment for cardiovascular disease? Alt Med Rev 2002;7(3):203-17. PDR for Nutritional Supplements, 1st ed. Medical Economics Company, Montvale, NJ, 2001, p 368.Birjmohun RS, Hutten BA, Kastelein JJ, et al. Efficacy and safety of high-density lipoprotein cholesterol-increasing compounds: a meta-analysis of randomized controlled trials. J Am Coll Cardiol 2005;45(2):185-197.

 

 

Inhoud: 
60 vegetarische capsules.

Inhoud per capsule:
Beta Sitosterol: 250 mg
Beta Glucan: 100 mg
Cayenne Herb Powder: 50 mg
Garlic Extract: 50 mg
Niacinamide: 25 mg
Policosanol: 5 mg
Chromium Picolinate: 200 mcg

Aanbevolen dosering: 
Tweemaal per dag 1 capsules met water en voedsel innemen

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Copyright
Youngagain © 2021
Bekijken Mobiel / Standaard