VOLG ONS OP   

Zoek naar producten

Green Coffee Bean extract

Green Coffee Bean extract
Model: Green Coffee Bean extract
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €29,95 €23,95
Excl. BTW: €21,97

Bij afname van 3 stuks is de prijs per stuk €16,95
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Extra hoog gedoseerd 20:1 Green Coffee Bean Extract.

In extra grote verpakking van 90 capsules

Green Coffee Bean extract heeft in korte tijd een plaats veroverd als een van de meest effectieve supplementen ter ondersteuning van gewichtscontrole. Groene ongeroosterde koffiebonen bevatten chlorogeenzuur, dat een bewezen positief effect heeft op het metabolisme en de vetverbranding.

Als de groene koffiebonen worden gebrand wordt het chlorogeenzuur ver nietigd, waardoor de gewone koffie die we drinken geen invloed meer kan hebben op het lichaamsgewicht. Het extract van groene koffiebonen heeft dat echter wel.

Chlorogeenzuur vertraagt de productie en afgifte van glucose waardoor het lichaam eigen vetreserves moet aanspreken voor voldoende energie. Daardoor wordt er meer vet verbrand en wordt er geen overtollig glucose opgeslagen als lichaamsvet.

Er zijn al meerdere studies uitgevoerd naar het effect van chlorogeenzuur op het metabolisme en gewichtsverlies. De resultaten van de meest uitgebreide studie werden in 2012 gepubliceerd in het medisch vakblad "Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity: Targets and Therapy".

Wat dit onderzoek extra interessant maakt is dat er bij de proefpersonen geen sprake was van verdere caloriebeperking of extra  lichamelijke inspanning. Het Green Coffee Bean extract werd aan de dagelijkse routine toegevoegd die verder ongewijzigd bleef. Het volgen van een gezond voedingspatroon en liuchamelijke beweging zal het resultaat uiterraard nog meer verbeteren.

De resultaten werden behaald na een kuur van 12 weken. Het gebruik van Green Coffee Bean extract kan daarna uiteraard veilig worden voortgezet.

Inhoud:
90 capsules/500 mg

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Raadpleeg voor gebruik uw arts in geval van twijfel, ziekte of medicijngebruik.

Allergeneninformatie: geen

Kijk op het label voor meer informatie.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Copyright
Youngagain © 2021
Bekijken Mobiel / Standaard