VOLG ONS OP   

GREENS ACTIE
Zoek naar producten

Creatine ethyl ester

Creatine ethyl ester
Model: Creatine Ethyl Ester
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €28,74 €23,60
Excl. BTW: €21,65

Bij afname van 2 stuks is de prijs per stuk €21,95
Bij afname van 3 stuks is de prijs per stuk €20,06
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk
 
 
Een belangrijk supplement voor de energievoorziening van spieren en zenuwcellen.
 
Extra hoog gedoseerd: 750 mg per capsule
 
Creatine is een tussenproduct bij de energievoorziening van spier- en zenuwcellen. In het lichaam wordt creatine gevormd uit drie aminozuren: arginine, glycine en methionine.  aCreatine maakt de hele ATP/ADP cyclus (omzetten van brandstof in energie door de lichaamscellen) veel effectiever.
 
Creatine Ethyl Ester is een creatine waaraan een ester molecuul is toegevoegd. Daardoor wordt de creatine, in tegenstelling tot creatine monohydraat,  direct in de bloedstroom opgenomen en bereikt het veel sneller de spiercellen. Creatine Ethyl Ester is daardoor vele malen effectiever dan creatine monohydraat!
 
Indicaties
 
Bij zware lichamelijke inspanning en sporttraining is suppletie met creatine aanbevolen.
 
Werking
 
Een belangrijk supplement voor de energievoorziening van spieren en zenuwcellen.
Creatine verbetert de prestaties van de spieren tijdens sterke kortdurende krachtsinspanningen, met veel herhalingen en relatief weinig herstel. Het NOC/NSF geeft aan dat team- en krachtsporters baat kunnen hebben bij creatinesuppletie.
 
 Creatine staat niet op een doppinglijst omdat ook normale voeding creatine kan bevatten. Ook heeft creatine, in tegenstelling tot anabole steroïden, geen androgene werking (verstoorde hormonale balans, zwellingen, vochtrententie, agressiviteit). Creatine verlengt de gezonde levensduur van proefdieren met gemiddeld10%.
 
Creatine Ethyl Ester versus Creatine monohydraat
 
Creatine wordt vaak in monohydraatvorm geslikt. Deze vorm is goedkoper, maar  veel minder effectief dan Creatine Ethyl Ester. Het grote voordeel van Creatine Ethyl Ester t.o.v. monohydraat  is dat het 40x beter wordt opgenomen.
 
Bijwerkingen
 
Creatine kent nauwelijks bijwerkingen. Wel kunnen mensen met een gevoelige maag last krijgen van kramp en/of diarree maar dat is vaak het gevolg van overdosering (ook zou je last kunnen krijgen van winderigheid). Wanneer een gebruiker last heeft van diarree gaat dit vaak vanzelf over.
 
Het risico op maagklachten is groter wanneer creatine in poedervorm opgelost wordt in water. Creatine in capsulevorm voorkomt dit probleem.
 
Deze formule is geproduceerd in de EU in een ISO22000, HACCP, GMP gecertificeerde faciliteit. Het bevat geen chemische of synthetische toevoegingen, suiker, gist, gluten, zout en past in een vegetarisch voedingspatroon.
 
Inhoud per verpakking:
120 capsules/750 mg

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
 
Raadpleeg voor gebruik uw arts in geval van twijfel, ziekte of medicujngebruik.
 
Allergeneninformatie: geen
Klik op het label voor meer informatie.
 
 

 
 
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Copyright
Youngagain © 2019
Bekijken Mobiel / Standaard