VOLG ONS OP   

Zoek naar producten

Bioperine™

Bioperine™
Model: Bioperine™
Beschikbaarheid: Niet in voorraad
Prijs: €17,95 €15,95
Excl. BTW: €14,63

Bij afname van 3 stuks is de prijs per stuk €13,55
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

NIEUW: Haal meer uit je supplementen met Bioperine!


Bioperine is een gestandariseerd extract van Piper Nigrum L. Dat is de zwarte peper die in elke keuken aanwezig is. Bioperine is een uitzonderlijk pure en veilige vorm van piperine, de belangrijkste alkaloïde in zwarte peper. Omdat Bioperine een extract is bevat het 95% werkzame stof en is het vele malen sterker. Gewone zwarte peper bevat slechts 3 tot 5% werkzame stof.

Bioperine verbetert werking van voedingsstoffen en supplementen doordat het de opname sterk bevordert. Een capsule van bijvoorbeeld 500 mg. vitamine C heeft dezelfde werking als een capsule van 800 mg. als tegelijkertijd 10 mg Bioperine wordt ingenomen. Bovendien zijn Vitamine-C en andere supplementen door de toevoeging van Bioperine langer werkzaam in het lichaam.

Hoe werkt Bioperine?

Het metabolisch process dat in het menselijk lichaam op celniveau energie produceert heet thermogenese. Dir proces is verantwoordelijk voor de opname van vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten uit de dagelijkse voeding. Het regelt de spijsvertering en opname van voedingsstoffen via de darmwand. Bioperinebevordert de thermogenische activiteit van het lichaam.

 

Welke stoffen worden beter opgenomen met Bioperine?

Alle supplementen worden in beter opgenomen dankzij de toevoeging van Bioperine. Het zijn de onderstaande groepen van supplementen waarvan de opname het sterkst verbeterd wordt:

Plantenextractenextracten:

Curcumin, 5-HTP, Ginkgo Biloba, Ginseng, Beta Glucan, Ellaginezuur etc., Groene Thee extract, Beta Sitosterol, Lycopeen etc.

Wateroplosbare vitaminen:

Vitamine B1, B2. B6. B12, Niacinamide, Foliumzuur, Vitamine C.

Vetoplosbare vitaminen:

Vitamine A, D, E en K. Alpha-caroteen, Beta caroteen.

Alle aminozuren

Alle mineralen

De verbetering van opname van supplementen is gemiddeld 40 tot 60%. Een uitzondering zijn de B-vitaminen die meer dan 100% beter worden opgenomen. De absolute uitschieter is Curcumin. Het is bekend dat de opname van Curcumin door het menselijk lichaam zeer beperkt is. Daarom worden vaak doseringen van 1000 tot 2000 mg per dag voorgeschreven. Uit klinisch onderzoek blijkt dat de opname van curcumin met maar liefst 2000% stijgt als daar 10 mg Bioperine aan wordt toegevoegd!

De aanbevolen dosering van Bioperine is 10 mg tezamen met de in te nemen supplementen. U hoeft dus niet per supplement 10 mg bioperine te slikken. Bioperine is ondanks de hoge concentratie van werkzame srtoffen veilig voor het darmkanaal en veroorzaakt zelden maagirritaties.

Inhoud per verpakking:

60 tabletten

 

Inhoud per capsule:

10 mg. bioperine

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde,evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Koel, droog en buiten bereik van kleine kinderen bewaren.

Raadpleeg voor gebruik uw arts in geval van twijfel, ziekte of medicijngebruik

Allergenen informatie: geen

 

 

 

 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Copyright
Youngagain © 2021
Bekijken Mobiel / Standaard