Life 2.0

  • Life 2.0
Model: Life 2.0
Beschikbaarheid: Niet in voorraad
Prijs: €33,88 €25,66
Excl. BTW: €23,54

Bij afname van 2 stuks is de prijs per stuk €23,65
Bij afname van 3 stuks is de prijs per stuk €21,73
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk
 
Bevordert de energieproductie in ons lichaam en verbetert het functioneren van lichaamscellen
 
Nu in extra grote verpakking van 120 capsules.
 
Deze exclusieve Young Again formule bestaat uit twee stoffen: Acetyl L-Carnitine en Alpha Liponzuur. Aan deze stoffen is Bioperine toegevoegd. Dat is een extract van Piper Nigrum dat de opname van voedingsstoffen sterk verbetert. Onderzoek toont aan dat dce combinatie van deze twee stoffen levensverlengende eigenschappen heeft bij proefdieren. Daarnaast hebben ze een positieve invloed op cognitieve processen.
 
Acetyl L-Carnitine
 
Deze stof wordt zowel in ons lichaam aangemaakt als uit voeding verkregen. Zonder Acetyl L-Carnitine kan het lichaam geen energie produceren.

Onze spieren gebruiken hoofdzakelijk vetzuren als brandstof voor de mitochondria (dat zijn de energieproducerende onderdelen van cellen). Die vetzuren kunnen niet uit zichzelf tot de mitochondria doordringen. Daarom gaan vetzuren een verbinding aan met Acetyl L-Carnitine, dat ze naar de mitochondria transporteert. Acetyl L-Carnitine is dus belangrijk voor de energieproductie in ons lichaam.
 
Alpha Liponzuur
 
Alpha Liponzuur is een stof die ons lichaam gebruikt bij het omzetten van glucose naar energie. Daarnaast is liponzuur een sterk anti-oxidant. Alpha Liponzuur komt ook in onze voeding voor, maar slechts in kleine hoeveelheden. Als voedingssupplement met doseringen tussen de 50 mg en 600 mg kan liponzuur een preventieve of ondersteunende werking hebben bij een groot aantal lichaamsprocessen.
 
Alpha Liponzuur ruimt  vrije radicalen op, maar het regenereert ook de vitamines C en E. Het heeft dus een dubbele werking. Daarnaast heeft het de unieke eigenschap dat het door de hersen-bloedbarriëre kan dringen. Daarom kan liponzuur het lichaam ook helpen beschermen tegen ouderdomsproblemen als vergeetachtigheid
 
Alpha Liponzuur is zowel in vet als in water oplosbaar en is een belangrijk anti-oxidant dat door deze bijzondere eigenschap in de gehele cel haar werk kan doen. Dit in tegenstelling tot alle andere vitaminen en antioxidanten. Alfa Liponzuur is een een belangrijk onderdeel is van de Krebs Cycle, het verbrandingsproces binnen de mitochondria. Daarnaast ondersteunt het de werking van het zenuwstelsel.
 
Bioperine
 
Aan deze formule is Bioperine toegevoegd. Dat is een extract van de Mexicaanse piper nigrumplant. Bioperine verhoogt de thermogenische activiteit van het lichaam waardoor supplementen en andere nutriënten vele malen beter worden opgenomen.
 
Inhoud:
Extra grote verpakking van 120 capsules.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Raadpleeg voor gebruik uw arts in geval van twijfel, ziekte of medicijngebruik.

Allergeneninformatie:bevat geen allergenen.

Klik op het label voor meer informatie.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags: Life Plus