VOLG ONS OP   

Zoek naar producten

AlgaeCal Complex/Mineral Pro Boost

AlgaeCal Complex/Mineral Pro Boost
Model: AlgaeCal Complex/Mineral Pro Boost
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €45,95
Excl. BTW: €42,16

Bij afname van 2 stuks is de prijs per stuk €42,51
Bij afname van 3 stuks is de prijs per stuk €40,16
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Een bewezen combinatie van plantaardige calcium en mineralen

Binnen 6 maanden meetbaar sterkere botten of uw geld terug!

Zwakker wordende botten is niet zomaar een ouderdomsziekte. Het ontstaat vooral omdat het lichaam calcium uit voeding steeds minder goed kan omzetten in nieuw botweefsel. Er wordt dan meer oud botweefsel afgebroken dan er nieuw bijkomt. Eén op de vier vrouwen onder de zestig jaar lijdt eraan. Tussen zestig en vijfenzeventig jaar één op de twee. Bij mannen is dat één op de twaalf.

Vaak worden farmaceutische middelen voorgeschreven. Uit recent onderzoek blijkt dat deze op termijn juist meer botbreuken veroorzaken doordat ze niet alleen de afbraak, maar ook de aanmaak van botcellen blokkeren.

Goedkope calciumsupplementen van de drogisterijketens werken niet. 

Calcium is nodig voor het behoud van gezonde botten en een sterk gebit. Maar calciumsupplementen van de drogist bestaan meestal uit dood calciumcarbonaat. Dat is een duur woord voor kalksteen. Wat de werkzaamheid betreft kunt u net zo goed een krijtje eten.

Wat gebruikt u liever, gemalen kalksteen of een hoogwaardig plantaardig calciumcomplex dat vrijwel volledig door het lichaam wordt opgenomen? 

AlgaeCal Complex is een uniek ‘living complex’ van algen uit de oceaan bij Zuid Amerika. Het bevat een grote hoeveelheid organisch calcium en magnesium en 73 verschillende sporenelementen. Het is het meest complete calciumcomplex op aarde en de enige USDA-gecertificeerde, 100% organische bron van plantaardig calcium. 

In tegenstelling tot anorganische calcium heeft AlgaeCal Complex een zeer poreus oppervlak, waardoor het compleet oplost in het lichaam. Dat is een absolute voorwaarde voor goede opname. Anorganische calcium lost niet op en wordt daardoor nauwelijks opgenomen. Het is klinisch bewezen dat AlgaeCal Complex verantwoordelijk is voor een betere DNA-synthese (voor het behoud van sterke botten) dan calciumcitraat en calciumcarbonaat.

97% van de calcium in AlgaeCal Complex is na 30 minuten volledig opgenomen door het lichaam!

Laat u dus niet misleiden door hoge doseringen van 1000 mg. in goedkope calciumsupplementen. Deze worden nauwelijks opgenomen. In de aanbevolen dosering bevat AlgaeCal Complexde maximale hoeveelheid calcium die het lichaam per dag kan opnemen.

AlgaeCal Complex bevat naast een hooggedoseerd plantaardig calciumsupplement alle hulpstoffen die nodig zijn voor een zo efficiënt mogelijke opname en opbouw van nieuwe botcellen.

Inhoud:

90 plantaardige capsules

 

U KUNT DE EFFECTIVITEIT VAN ALGAECAL COMPLEX NOG VERDER VERHOGEN DOOR HET IN COMBINATIE MET MINERAL PRO BOOST TE GEBRUIKEN.

Mineral Pro Boost wordt vooral gebruikt in combinatie met AlgaeCal Complex voor een perfecte synergetische werking. Als u, nadat u 's ochtends uw dagelijkse dosering AlgaeCal Complex heeft genomen 's avonds Mineral Pro Boost neemt, dan voorziet u uw lichaam van de optimale hoeveelheid calcium en mineralen waarvan u zeker weet dat ze volledig door het lichaam worden opgenomen.

Mineral Pro Boost is samen met AlgaeCal Complex het meest effectieve supplement dat u kunt nemen voor gezonde botten. Maar dit belangrijke supplement wordt nu eenmaal niet door de farmaceutische industrie geproduceerd en er kan geen patent op worden verkregen. Daardoor valt er geen geld op te verdienen en is het voor de farmaceutische industrie niet interessant, ook al werkt het vele malen beter dan de middelen die zij zelf produceren.

Let op: Neem AlgaeCal Complex en Mineral Pro Boost niet tezamen in. Dat resulteert in een verminderd effect van beide supplementen. Neem altijd  's ochtends 3 AlgaeCal Complex capsules en 's avonds 3 Mineral Pro Boost capsules. Dat zorgt voor een perfecte synergetische werking.

Inhoud:

90 plantaardige capsules

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Allergeneninformatie: bevat geen allergenen.

Raadpleeg voor gebruik uw arts in geval van twijfel, ziekte of medicijngebruik.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Copyright
Youngagain © 2019
Bekijken Mobiel / Standaard